Blogi

Japanilainen Ruoka ja Juomakulttuuri

Minä kokkina Japanissa 調理人としての私(日本編)

13.09.2020

Minun kokkiura alkoi Izakaya tyylisestä baari-ravintolasta Kiotossa noin 25 vuotta sitten. Siinä, jossä tarjottiin twisted Izakaya annoksia, olin aloittanut tarjoilijana ja noin vuoden päästä minut haettiin keittiön puolelle. Keittiömestari opetti minulle kaikkia perusasioita keittiön sanastosta veitsien teroittamiseen. Hän otti minut syömään…

Shinko – perinteinen fermentoitu retikka お新香 沢庵

01.12.2020

Shikomaki (shinko rulla), jonka sisällä on keltäinen retikka. Rapea, suolasta ja makeaho tämä retikka, mikä se on?

Lokakuu – jumalaton kuukausi 神無月

01.12.2020

Kanna-zuki (神無月) / jumalaton kuukausi

Zen sushi

©2018 Zen sushi

 Snellmaninkatu 16, 00170 Helsinki

09671336

info@zensushi.fi

Aukioloajat

Mon-Fri 11:00 – 19:00

Sat 12:00 – 18:00

%d bloggaajaa tykkää tästä: